Brovst Baptistkirke
Forside
Kalender
Nyheder
Kontakt
Link
Download
Cookies
Præstens side
Andagter
Kirkeliv
Aktiviteter
FRA LEDELSEN
Artikler
Set&Sket
Bækken
Brovst Baptistkirke -> Nyheder    Share
Log ind

Højdepunkter.

Nyhedsarkiv
 Nyheder 2020 
 Nyheder 2019
 Nyheder 2018

 Luk nyhedsarkiv

Nyheder

Nyhedsarkiv 2020


GUDSTJENESTE IGEN !

30-10-2020
til_nyheder/coronalogo.jpg

Kære medlemmer og venner af Brovst Baptistkirke!

Der er sket meget siden ledelsen i Brovst Baptistkirke, p.g.a. de daværende smittetal i kommunen, besluttede at aflyse næsten al mødeaktivitet.  Der gik kun 3 dage, inden den voldsomme nedlukning af 7 nordjyske kommuner fulgte efter fra centralt hold: Alle mink blev beordret aflivet, stort set ingen passage fra kommune til kommune, massiv testning og smitteopsporing o.s.v. 

Siden ledelsens beslutning har smittetallene ændret sig drastisk i kommunen. Dengang var vi blandt de 5 kommuner med højeste smittetal. Nu ligger Jammerbugt helt nede på en plads nummer 89, og 2 af de øvrige nordjyske kommuner ligger endnu lavere. 

Det har ikke været et krav fra centralt hold, at kirkerne lukkede ned, og set i lyset af den aktuelle situation, har ledelsen været samlet, og vi åbner nu igen langsomt op. Indtil videre dog kun for gudstjenester. 

Det er derfor aftalt, at vi har første gudstjeneste den 1. søndag i advent, den 29. november klokken 10.00. Rasmus Jonstrup, der oprindeligt var truffet aftale med, har fyldt kalenderen med anden aftale, og det er p.t. heller ikke sikkert, at han må krydse kommunegrænsen, så vi har set os om, inden for kommunen, og er glade for at Asger Hylleberg har sagt Ja til at tage ansvar for gudstjenesten den 29. november.  Der er dog nogle skærpede regler i forhold til sidst vi var sammen. Blandt andet skal man benytte mundbind eller visir, når man bevæger sig rundt i kirken. Når man sidder på sin plads, må man dog gerne tage mundbindet af. Så HUSK mundbind! Hvis du ikke har et, eller har glemt det, vil der være mundbind du kan få. Vi skal også repetere afstandskravet, der i vores sammenhæng betyder følgende: Hvis man er i familie med hinanden, må man sidde tæt på hinanden på én bænk. Hvis man ikke er i familie med hinanden, skal der være 2 meter til "naboen" i sammenhænge, hvor man synger. Det betyder, at der på én bænk kun kan sidde 3 mennesker. Lad os hjælpe hinanden med at overholde disse regler!

Indtil videre er det kun gudstjenester og "Rejoice", der gennemføres.

Til top
UDDANNELSE FOR ALLE - Indsamling

27-09-2020

Indsamlingsformålet: "Uddannelse for alle", er et af flere indsamlingsformål, som det er muligt at indbetale til via Baptistkirken i Danmark.

Her får vi primært mulighed for at støtte skolegang til især piger og kvinder, samt oprettelse spare- og lånegrupper

Børn er nogle af de mest udsatte i Burundi og Rwanda. Samtidigt ved vi, at uddannelse er vejen til udvikling og at kvinder spiller en stor rolle i udviklingen. De senere år har Baptistkirken i Danmark hjulpet mange børn med skolegang, og deres familier med at få en indtægt, så børnenes skolegang kan fortsætte, når projektstøtten ophører. Når der skal prioriteres i de fattige familier i Afrika, er det oftest pigerne, der står tilbage uden tilbud om uddannelse. I samarbejde med baptistkirken i Burundi har vi derfor med ’Alfabetiseringsprojektet’ hjulpet især kvinder til at lære at læse, skrive og regne. Vi har netop påbegyndt 4. fase, der når ud til 3.600 personer – heraf 2.900 kvinder. Oveni har vi også tilbudt deltagerne medlemskab af de såkaldte spare- og lånegrupper. Det har været med til at sikre deltagerne en mere stabil økonomisk situation henover året og har reduceret perioderne med sult eller få måltider.

Indsamlingen den 25. okt. går til dette, men det er også muligt at betale på reg.nr. 3201 kontonr. 10042879, (mærket IM-tema 4)

 
Til top
KIRKEFÆLLESSKABET I BAPTISTKIRKEN

26-09-2020
logoer/kvartalsbladtop.png

Kvartalsbladet 4.2020, - oktober, november og december kan læses her. Klik på den blå tekst herunder, så kommer du videre til bladet.

Dette, - og tidligere blade kan altid findes under download.

 Kirkefællesskabet i Baptistkirken 4.2020
 Kirkfællesskabet i Baptistkirken 3.2020
 Kirkefællesskabet i Baptistkirken 2.2020
 Kirkefællesskabet i Baptistkirken 1.2020
Til top
BØRNEWEEKEND I BÆKKEN

23-08-2020
til_nyheder/1_(1).jpg

Sommersjov d. 31. juli, 1. og 2. august

Jytte R. Christensen fortæller:

 
Vejret var med os, så de dejlige omgivelser i Bækken blev nydt i fulde drag med leg, konkurrencer og ikke mindst spisning udendørs.
Fredag aften hyggede deltagerne omkring bålet og sluttede med pølser stegt over gløderne.
Lørdag kom Sonja fra Gjøl med en perlehobby og perler i alle farver og størrelser. Så flot og spændende. Pigerne var i overtal på weekenden så ankelkæder, armbånd og perlekæder til dem selv og mor derhjemme blev fremstillet i stor stil.
Lørdag aften tog Bente højris sig af. Bl. a. skulle der øves optrin til søndagens gudstjeneste. Der var opgaver til alle i fremførelsen af Jesu der stiller stormen på søen og Jesu der helbreder en blind.
Søndagsgudstjenesten måtte dog rykke indenfor da solen ikke var helt stabil.
Den medbragte m,ad blev nydt. Børn og voksne legede og konkurrerede inden det hele sluttede med kaffe kage og is.
Til top

Oktober 2020
ma ti on to fr
40 1 2 3 4
41 5 6 7 8 9 10 11
42 12 13 14 15 16 17 18
43 19 20 21 22 23 24 25
44 26 27 28 29 30 31
Brovst Baptistkirke
Kirkegade 17 · 9460 Brovst
Kontakt

E-mail webmaster webtjener(at)brovstbaptistkirke.dk
MMX-CMS v.2.4.9 - 2017.06.30. ViggoWeb ©2010-2017