Brovst Baptistkirke
Forside
Kalender
Nyheder
Kontakt
Link
Download
Cookies
Præstens side
Kirkeliv
Aktiviteter
FRA LEDELSEN
Artikler
Set&Sket
Brovst Baptistkirke -> Kirkeliv -> Aktiviteter -> MENIGHEDSLEDELSEN    Share
Log ind

Indtast dit navn, brugernavn, e-mail eller tlf.nr. og klik “Send e-mail“:


GUDSTJENESTEN

MENIGHEDSLEDELSEN img_system/navi_prev_000000.png

STRIKKECAFÈ

BØRNEKIRKE

SENIORTRÆF

BIBLIODRAMA

Aktiviteter


MENIGHEDSLEDELSEN I Brovst har vi en unik ledelse, der består af repræsentanter fra menighedens forskellige arbejdsgrene/områder samt af repræsentanter fra menigheden valgt på forhandlingsmødet.

 

Hvert medlem er valgt for en toårig periode, men der er mulighed for kun at sidde i ledelsen et år, hvis der træffes beslutning om det i den enkelte arbejdsgren.

 

Og hvorfor ser vores ledelse sådan ud?

 

Brovst Baptistkirke havde gennem mange år et menighedsråd, der påtog sig rigtigt mange og forskelligartede opgaver. Som årene gik og opgaverne blev flere og flere, blev det vanskeligere at finde medlemmer, der var villige til at deltage i rådets arbejde. Det, i kombination med at menighedens medlemmer blev ældre og derfor havde taget deres tørn gennem ungdom og voksenår, betød, at der skulle tænkes nye tanker. I efteråret 2009 fik forslagskomitéen afslag på afslag. På daværende tidspunkt bestod menighedsrådet af 3 personer. Med forhandlingsmødet i november samme år ville yderligere et medlem forlade arbejdet. Dermed var gode råd dyre. Der blev vendt forskellige muligheder på menighedsmødet i september, hvorefter forslagskomitéen trak i arbejdstøjet. 

 

Gennem samtaler mellem menighedsråd, forslagskomité og præst endte det ud med et forslag, om:

 

"At der dannes en menighedsledelse bestående at 1 repræsentant fra hver af menighedens arbejdsgrene"

Kredsrådet

Seniorgruppen

Omsorgsgruppen

Kirkestyrelsen

Madholdet

Indtil 2 medlemmer valgt af menighedsmødet

Præsten

 

Hver arbejdsgren vælger selv sin repræsentant. Menighedsledelsen definerer selv sine arbejdsopgaver og fordeler dem imellem sine medlemmer." (Dagsorden til menighedsmødet 19. november 2009)

 

Forslaget blev præsenteret på menighedens forhandlingsmøde i november 2009 og blev godt modtaget. Menigheden valgte samme aften to medlemmer til den kommende ledelse, mens resten af medlemmerne blev udpeget af de forskellige grupper. I januar 2010 havde menighedsledelsen første møde.

 

Da ledelsen er sammensat af repræsentanter fra nogle af menighedens forskellige aktiviteter, betyder det, at der er en nær kontakt til det, der rører sig i menighedens dagligdag. Det betyder også, at der hurtigere kan rettes henvendelse til ledelsen, da den enkelte repræsentant kan tager spørgsmål med til ledelsens møder.

 

Ledelsen er fleksibel, hvilket betyder, at hvis der er ønske om det fra enkelte arbejdsgrene/grupper – og der gives tilsagn fra forhandlingsmødet – kan der udpeges yderligere medlemmer til ledelsen, dog kun et medlem pr. gruppe.

 

Ledelsen forsøger at være på forkant med menigheden daglige virke og den åndelige vej, menigheden er på vej ad.  

Skulle der være spørgsmål, stiller ledelsens medlemmer sig til rådighed via mail eller pr. telefon. Disse findes i menighedens årsberetning.

  

På ledelsens vegne                      

Betina Kristensen
Opdateret 2019

kirken_pyntet_til_høstgudstjeneste.jpg

brovst_baptistkirke_361x348.jpg

dåb/dscn1104.jpgDato  03-03-2019img_system/navi_next_000000.pngTop

Juli 2024
ma ti on to fr
27 1 2 3 4 5 6 7
28 8 9 10 11 12 13 14
29 15 16 17 18 19 20 21
30 22 23 24 25 26 27 28
31 29 30 31
ViggoWeb
Brovst Baptistkirke
Kirkegade 17 · 9460 Brovst
Kontakt

E-mail webmaster webtjener(at)brovstbaptistkirke.dk
MMX-CMS v.2.4.9 - 2017.06.30. ViggoWeb ©2010-2017